ChiNeng Centrum Purmerend start met Recovery Qigong

ingevoerd op 27-2-2011

ChiNeng Centrum Purmerend start Recovery Qigong in Nederland……

Speciaal voor mensen met een gezondheidsuitdaging (probleem) begint Hans Vos van ChiNeng Centrum Purmerend met Recovery Qigong, een combinatie van milde Oosterse bewegingsvormen en ademtherapie, een heel nieuwe vorm van revalidatie. Onze doelgroep zijn personen die mindervalide zijn, ouderen en zij die last hebben van lichamelijke of geestelijke ongemakken, zoals stress, burnout, astma, hyperventilatie, chronische vermoeidheid enz.. Recovery Qigong is bijzonder geschikt om na een operatie snel weer op de been te komen.

Chineng Centrum Purmerend is bekend om haar samenwerking met de Chinese Qigong Master Hou Hee Chan uit de verenigde staten (USA), Hans Vos is eveneens door deze QiGong grootheid opgeleid. Daarnaast is Hans landelijk bekend om zijn samenwerking met The Iceman, Wim Hof, de man die zich regelmatig “in laat vriezen” en wereldwijd bekend staat om zijn bijzonder koude experimenten.

Hans Vos gaat Recovery Qigong samen verzorgen met Buteyko ademtherapeut Ruud Roussou, beiden zijn deskundig op hun vakgebied en daarmee bent u in goede en vertrouwde handen. Recovery QiGong is een mix van Chineng Qi-Gong (Chinese gym) en andere milde oosterse bewegingsvormen gecombineerd met Buteyko ademtherapie. Tijdens de Recovery QiGong lessen zijn er altijd twee instructeurs aanwezig, een QiGong leraar en een Buteyko ademtherapeut. Er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en aandacht, de focus is gericht op het behalen van persoonlijke gezondheidsverbeteringen. De lessen zijn voor iedereen die zelf de verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen gezondheid wil nemen. Iedereen die daar zelf ook aan wil werken is van harte welkom ! U zult baat hebben bij deze bijzondere oosterse bewegingsvormen, de ademhalingstechnieken en intensieve begeleiding. U doet nooit iets wat niet goed voelt, u oefent binnen uw eigen mogelijkheden en op uw eigen niveau.

Zoekt u een verantwoorde manier om te bewegen en daarmee aan uw gezondheid te werken en tevens een bewegingsvorm die u ontspanning geeft en rustig maakt ? Dan is Recovery Qigong de voor u aangewezen methode, waarbij de kans bijzonder groot is dat u uw gezondheidsdoel bereikt.

Vanaf maart heeft u de mogelijkheid om in Purmerend deze lessen te volgen Recovery Qigong wordt op elke maandag ochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur in Purmerend gegeven, bel of e-mail nu voor meer informatie of een GRATIS proefles:
Ruud en Hans Ruud en Hans