Nieuw Zenergize Lessen

ingevoerd op 15-12-2015

Nieuw op Donderdag avond (20:15 uur)

Bij de lessen van Zenergize maak je kennis met een manier van bewegen die vooral in vechtsporten wordt toegepast. Het gaat om een combinatie van ontspanning in je lijf en energie genereren uit een beweging.

We gaan uit van de kracht die in ons allen schuilt. Door gebruik te maken van je concentratie en je focus te richten op je bewegingen ben je tot heel veel meer in staat dan je denkt. Wij gaan uit van wat jij denkt te kunnen op dit moment. Van daaruit werken we verder. De lessen Zenergize richt zich vooral op conditietraining, meditatie en op de rust. In de rustmomenten tijdens het bewegen leer jij je spieren en geest klaar te maken voor de volgende actie die je uitvoert met kracht. In rust herstel je zodat je weer meer energie hebt voor de opvolgende inspanning.

Meld je NU aan voor een gratis proefles...

Ons doel is het hele lichaam te leren kennen. De voet is een heel belangrijk onderdeel is om goed te kunnen bewegen, balans en kracht beginnen bij een goede voetplaatsing. Dit wordt aangevuld met kracht vanuit de core – het heupgebied – en de wil om te gaan bewegen. Wanneer men dat begrijpt gaat de weg naar gebalanceerd bewegen open.

Trainers: Hans Vos en Gerard Abbring 

Logo_Zenergize-Cs6 Logo_Zenergize-Cs6
skipping_rope_mid skipping_rope_mid